Ismertető

Tétény-Adler Kft.

A cég története

Cégünk 2001-ben alakult Törökbálinton a volt Mechanikai Művek területén az ipartelepen megszűnt Biztonságteknikai Kft. tapasztalt személyi állományát átvéve. Tevékenységünket és személyi állományunkat is kibővítettük (Hivatásos Rendvédelmi állománnyal).

Tétény-Adler Kft. az elmúlt évek során dinamikusan fejlődő és bővülő társasággá nőtte ki magát. A Tétény-Adler Kft. jelen pillanatban, több mint nyolcvan telephely részére végez Objektumvédelmet. Több ipartelepen lát el, Portaszolgálatot, Járőrszolgálatot, Riasztórendszerek felügyeletét, valamint vagyonkezelő cégek energia központjainak védelmét és működési felügyeletét. Továbbá a lakosság részére végez vagyonvédelmi feladatok ellátását, közel száz lakóingatlan védelmét látja el élőerős őrzéssel.

Tétény-Adler Kft. nagy előnye, hogy személy és vagyonőrségünk jól képzettek, amely kibővült rendvédelmi állomány tagjaival, ennek köszönhetően az általunk védett területeken a bűncselekmények száma minimálisra szorult vissza.

Tétény-Adler Kft. szorosan együttműködik az Országos Rendőr Főkapitányság, Pestmegyei Rendőr Főkapitányság, illetve a helyi Rendvédelmi szervezetekkel.

Minőségpolitika

A szolgáltatás minősége

A Tétény-Adler Kft. tudatosan törekszik speciális tevékenység keretében, szolgáltatásai minőségének folyamatos emelésére, mert a minőségi szolgáltatás jelent biztonságos megoldást.

Céljaink elérése érdekében kiemelten ellenőrizzük dolgozóink munkáját, megfelelve a szerződött partnereink igényeinek.

Elvárjuk minden alkalmazottunktól, hogy a legjobb tudásával és felelőségével végezze a rábízott feladatokat és így segítse a munkánkat.

Minden munkatársunk saját munkája minőségéért felelős, természetesen ezt a cégvezetés szigorú ellenőrzése követi.

A Tétény-Adler Kft. mindig törekszik arra, hogy a jogszabály előírásoknak és a szerződő partnerek elvárásainak megfelelően magas szintű szolgáltatásokat nyújtson.

Vezetésünk minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos, szükséges képzést és önképzést,mert a jelenleg megszaporodott bűnözések visszaszorítása érdekében elengedhetetlen követelmény.

Felelősségvállalás

Garancia

Minden tevékenységünket garanciával végezzük. Tétény-Adler Kft. köteles az őrszolgálat ellátásának hiányosságai által okozott károkért felelni. Kötelező felelősségbiztosítással rendelkezünk (Generali-Providencia Biztosító Zrt.), illetve kiegészítő biztosítást is kötünk a vállalt felelősség és a mindenkori egyedi igényeknek megfelelően.

A Megbízó által közölt igények és adatok alapján ingyenes biztonsági felmérést végzünk, javaslatot teszünk a maximális, az optimális és a minimális biztonságvédelmi elképzelésekre, figyelembe véve a működési terület bűnügyi fertőzöttségét, a helyi sajátosságokat és igényeket.